Despre noi

Clinica ESTET LASER detine cea mai completa si moderna aparatura medicala in vederea operatiei de varice cu laser endovenos cu ecoghidaj, la acestea se adauga experienta si calificarea internationala a cadrului medical. In clinica ESTET LASER se folosesc cele mai noi metode de examinare a varicelor, prin screening ecografic computerizat si tehnici de iluminare vasculara cu laser. Aceste metode folosite conduc la o mai usoara si precisa stabilire a procedurii terapeutice, fapt ce garanteaza eficienta tratamentului venelor varicoase si reducerea procentului de recidivare a acestora. Pe langa aceasta operatie de varice cu laser endovenos, clinica ESTET LASER aduce noi metode de tratament al varicelor.

Acest tratament al varicelor il putem clasifica in doua categorii:

1. Tratamentul de prevenire a varicelor prin tonifierea peretilor venelor sanatoase

2. Tratamentul varicelor de tip chirurgical si minim invaziv.

Indiferent de modalitatea pe care o alegeti sa scapati de varice, si aici reamintim, operatie de varice cu laser endovenos cu ecoghidaj sau tratament varice de prevenire, clinica Estet Laser va sta la dispozitie cu cea mai noua tehnologie si cu o echipa de inalta calificare. Centrul medical ESTET LASER este intins pe o suprafata de 400 mp, dispusi pe mai multe nivele si asigura servicii medicale de calitate in multiple specialitati, intr-un ambient de exceptie.

Preturile practicate sunt promotionale, mai mici cu 20-30% decat cele existente in prezent pe piata romaneasca.

Pacientii sunt primiti intr-un spatiu confortabil, prietenos, plin de caldura sufleteasca, de catre un colectiv caracterizat atat prin profesionalism, cat si prin respectul si apropierea fata de suferintele si nevoile lor. Centrul medical ESTET LASER va intampina cu o noua sala de asteptare, moderna si confortabila!